Geschiedenis

Pattex

Pattex is de betrouwbare partner die klussers & doe-het-zelvers in staat stelt om door te groeien naar een hoger vaardigheidsniveau dankzij zijn sterke ondersteuning met slimme lijmoplossingen en een vlotte begeleiding.

De Pattex-producten zijn in meer dan 50 landen verkrijgbaar - onder talrijke zustermerken, afhankelijk van de regio en die alleen verschillen qua naam en design, maar niet qua technologie of logo. In Mexico bijvoorbeeld worden de producten "Resistol" genoemd en in Canada kent de consument ze als "LePage". In Duitsland is de kleefkracht van Pattex de laatste decennia gegeneraliseerd. Als iets of iemand "plakt als lijm", zeggen de Duitsers meestal dat het "plakt als Pattex".

PROFESSIONEEL

Sinds 1956 is Pattex de professionele sterke lijmkracht voor vakmensen en bouwklussen. Pattex biedt het krachtigste assortiment voor alle bevestigings-, verlijmings- en reparatieklussen - altijd de juiste oplossing - professioneel resultaat gegarandeerd.

CONSUMENT

Pattex behoort tot het krachtigste lijmassortiment met een gemakkelijke en handige applicatie voor alle huishoudelijke lijm-, montage- en reparatieklussen met de hoogste kwaliteit.