Skip to Content

Voor zij die het waarmaken

Geschiedenis PATTEX

Pattex

Pattex is de betrouwbare partner die klussers & doe-het-zelvers in staat stelt om door te groeien naar een hoger vaardigheidsniveau dankzij zijn sterke ondersteuning met slimme lijmoplossingen en een vlotte begeleiding.

De Pattex-producten zijn in meer dan 50 landen verkrijgbaar - onder talrijke zustermerken, afhankelijk van de regio en die alleen verschillen qua naam en design, maar niet qua technologie of logo. In Mexico bijvoorbeeld worden de producten "Resistol" genoemd en in Canada kent de consument ze als "LePage". In Duitsland is de kleefkracht van Pattex de laatste decennia gegeneraliseerd. Als iets of iemand "plakt als lijm", zeggen de Duitsers meestal dat het "plakt als Pattex".

PROFESSIONEEL

Sinds 1956 is Pattex de professionele sterke lijmkracht voor vakmensen en bouwklussen. Pattex biedt het krachtigste assortiment voor alle bevestigings-, verlijmings- en reparatieklussen - altijd de juiste oplossing - professioneel resultaat gegarandeerd.

CONSUMENT

Pattex behoort tot het krachtigste lijmassortiment met een gemakkelijke en handige applicatie voor alle huishoudelijke lijm-, montage- en reparatieklussen met de hoogste kwaliteit.

HET BEDRIJF

MISSIE

Makers en doeners op een allesomvattende manier bij te staan en te inspireren om hun volledige klus potentieel te bereiken.

 

WAARDEN

Vindingrijkheid
We worden bewogen door een diepe kennis van de behoeften van onze eindgebruikers en we ondersteunen, inspireren en begeleiden hen. Alles wat ze nodig hebben voor of tijdens hun project is gemakkelijk toegankelijk en binnen handbereik - ongeacht hun vaardigheidsniveau of wat ze nodig hebben. En als we nog geen oplossing hebben, zullen we er één vinden. 

Doenersmentaliteit
Wij zijn ervan overtuigd dat een doener-mentaliteit onverwachte krachten & mogelijkheden kan ontketenen en daarom ondersteunen & stimuleren wij doeners.

 

Beloftes

Pattex zorgt ervoor dat onze gebruikers zich gesterkt voelen om te vertrouwen op hun eigen capaciteiten en vaardigheden, en zo klaar zijn om het volgende niveau te bereiken, geïnspireerd te raken en nieuwe ambitieuze projecten aan te pakken met betere resultaten op de meest efficiënte manier.

 

Het bedrijf

Henkel is wereldwijd actief met een goed uitgebalanceerde en gediversifieerde portefeuille. Dankzij sterke merken, innovaties en technologieën bekleedt het bedrijf met zijn drie business units een leidende positie in zowel de industriële als de consumentensector.

Henkel Adhesive Technologies is de wereldleider op de kleefstoffenmarkt - in alle industriesegmenten wereldwijd. In haar divisies Wasmiddelen & Huishoudelijke Verzorging en Schoonheidsverzorging bekleedt Henkel wereldwijd leidende posities op tal van markten en categorieën.

Henkel werd opgericht in 1876 en kijkt terug op meer dan 140 jaar succes. In 2021 rapporteerde Henkel een omzet van meer dan 20 miljard euro. De onderneming heeft wereldwijd ongeveer 53.000 mensen in dienst - een gepassioneerd en zeer divers team, verenigd door een sterke bedrijfscultuur, een gemeenschappelijk doel en gedeelde waarden. Als erkend leider op het vlak van duurzaamheid, bekleedt Henkel topposities in vele internationale indexen en rangschikkingen. De preferente aandelen van Henkel staan genoteerd in de Duitse aandelenindex DAX.

Voor meer informatie over Henkel kunt u terecht op www.henkel.be.

Voor meer informatie over Adhesive Technologies kunt u terecht op: Adhesive Technologies (henkel.com)

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in