Bedrijf

Henkel is wereldwijd actief met een goed uitgebalanceerde en gediversifieerde portefeuille. Dankzij sterke merken, innovaties en technologieën bekleedt het bedrijf met zijn drie business units een leidende positie in zowel de industriële als de consumentensector.

Henkel Adhesive Technologies is de wereldleider op de kleefstoffenmarkt - in alle industriesegmenten wereldwijd. In haar divisies Wasmiddelen & Huishoudelijke Verzorging en Schoonheidsverzorging bekleedt Henkel wereldwijd leidende posities op tal van markten en categorieën.

Henkel werd opgericht in 1876 en kijkt terug op meer dan 140 jaar succes. In 2021 rapporteerde Henkel een omzet van meer dan 20 miljard euro. De onderneming heeft wereldwijd ongeveer 53.000 mensen in dienst - een gepassioneerd en zeer divers team, verenigd door een sterke bedrijfscultuur, een gemeenschappelijk doel en gedeelde waarden. Als erkend leider op het vlak van duurzaamheid, bekleedt Henkel topposities in vele internationale indexen en rangschikkingen. De preferente aandelen van Henkel staan genoteerd in de Duitse aandelenindex DAX.

Voor meer informatie over Henkel kunt u terecht op www.henkel.be.

Voor meer informatie over Adhesive Technologies kunt u terecht op: Adhesive Technologies (henkel.com)