DE KRACHT OM

ÉÉN VOOR ALLES

TE ZIJN

Pattex One For All is een hoogwaardige montagekit geschikt voor het lijmen en afdichten van alle materialen, onder alle omstandigheden.

ONE FOR ALL -

VOOR AL JE EISEN

Met One for ALL hoef je niet langer te kiezen welke lijm je nodig hebt voor jouw klus.
Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie over de diverse voordelen.

ONE FOR ALL -  

VOOR AL JE UITDAGINGEN

Wanneer je binnen één project aan veel verschillende toepassingen moet werken, zijn er nu twee oplossingen: klaar staan met je zware gereedschapskist en een ruime collectie gereedschap en materialen OF, One for All in je handen. Selecteer de hot-spots in het huis hieronder om verschillende uitdagingen te vinden die One for All aankan.

Dakwerkzaamheden

Een hechting op alle materialen* zorgt ervoor dat de lijm niet zal loslaten van de ondergrond, hierdoor voorkomt hij lucht- en waterinfiltratie en zorgt hij voor een langdurig resultaat. (* niet voor koper en brons)

Keuken

One for All is een goede keuze voor keukentoepassingen waar glas, staal- en natuursteenpanelen worden gebruikt.

Badkamer

Omdat One for All geschikt is voor alle omstandigheden, is deze perfect bruikbaar in een vochtige omgeving of in de badkamer. De hechting op alle materialen maakt het product zeer geschikt voor het monteren van haken, hangers en zelfs spiegels.

Slaapkamer

One for All is perfect voor het afdichten van ramen of deurkozijnen.

Huiskamer

Omdat One for All geschikt is voor alle materialen, kan deze ook gebruikt worden voor het plaatsen van plinten en de installatie van pleisterwerk of andere decoratieve elementen.

Trap

Wat het materiaal van de trap ook is, One for All is een goed gereedschap om losse treden te repareren en gaten en scheuren te vullen.

Buitenmuurbekleding

Bestand tegen alle weersomstandigheden, One For All kan gebruikt worden als een voegkit om vocht- en waterinfiltratie ten gevolge van scheuren in het huis te voorkomen.

ONE FOR ALL -

VOOR AL JOUW BEHOEFTEN

Wat is de belangrijkste eigenschap van een lijm voor jou? Ontdek het aanbod van de One for All producten en kies het juiste.

FLEXTEC

HENKEL TECHNOLOGIE

Flextec is een gepatenteerde Henkel technologie gebaseerd op polymeer deeltjes ontwikkeld om schokken en extreme temperaturen te weerstaan en te presteren in elastische toepassingen.

De perfecte oplossing voor elke klus en de hoogste persoonlijke eisen.

RAAK

GEÏNSPIREERD!

Wanneer je alles repareert met One for All, kan je creatief zijn! Inspiratie nodig om iets te maken van niets? Hoe van oude en nutteloze objecten iets nieuws en functioneel te maken?

Ga naar de Pattex website voor inspiratie!

GET

INSPIRED

Een spatscherm aan de muur bevestigen.

Zelf traptreden vastmaken op een trap.

Een douchecabine installeren met Pattex One for All.